UDVIKLING KRÆVER UDFORDRING

Nyheder

 

Mogens er gæst i U-Turn på DR1

Mogens er gæst i afsnit 4, 5 og 6 i programmet U-Turn med Chris McDonalds på DR1. Deltagerne skal ved hjælp af motion og kostomlægning se om de kan komme af med nogle af de mange livstilssygdomme de hver især døjer med.

 

Til dagligt arbejder Mogens med stor success, med at hjælpe en række travle erhvervsfolk med præcist det samme som deltagerne i programmet får hjælp til. Det er aldrig for sendt at begynde at tage sig selv alvorligt.

 

Se eller gense programmet her!

 

 

 

Mogens på Wikipedia

Her på Wikipedia kan du læse om Mogens!

 

 

 

 

Mogens præsentere en smart

løsning fra bjergene til danskerne

Torsdag den 4. februar var Mogens med i et indslag i TV Midt-Vest, hvor han præsenterede en smart idé fra bjergene, der kan hjælpe danskere i det vinterramte land. Du kan se indslaget her: TV Midt Vest

 

DR TV-Avisen fik også øjnene op for nyheden og sendte den i kl. 21 nyhederne den 11. februar. Se indslaget her

 

Det hænder ofte, at studerende på alt fra gymnasier til sundhedsvidenskabsstuderende kontakter mig, i forbindelse med et projekt de skal udarbejde. Nedenstående interview er et sådant eksemplar, udarbejdet af journaliststuderende Kasper Jerichow, en lidt lettere vindomblæst lørdag i december, på voldene ved Christianshavn.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gå gerne ind YouTube og giv klippet en rating eller skriv en kommentar.

 

 

 

Mogens i medierne

Torsdag den 21. januar 2010 var der en artikel om et hold bjergbestigere bestående af Sherpaer, som vil forsøge at rengøre Everest.

 

Mogens blev interviewet til P3 nyhederne omkring ekspeditionen. Hør interviewet som var i nyhederne kl. 14.00 her »

 

 

Gi' lungerne til ungerne

Den 3. oktober 2009 var Mogens med i et projekt som Astma-allergi Forbundet havde stablet på benene der hed "Gi' lungerne til ungerne"

 

I den forbindelse blev Mogens interviewet:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Everest vil uomtvisteligt for altid fremstå som det ikoniske noget nær umulige mål, hvor alle odds skal overvindes på vejen mod toppen...and safe return..

Hvorfor mange spørgsmål tårner sig op i horisonten, når man søger efter forklaringen på, hvorfor nogle drevne risikovillige ambitiøse mennesker giver sig i kast med at bestige Everest.

 

Mange har i årenes løb forsøgt at bestige Mount Everest, og det sætter sine spor. Affaldet efter de mange bjergbestigere er således ved at hobe sig op på toppen af det berømte bjerg på grænsen mellem Tibet og Nepal.

Det har fået en gruppe lokale til at planlægge en særledes farlig ekspedition. De 20 bjergbestigere vil trodse den tynde luft og kolde temperaturer for at indsamle de mere end to ton affald, der har samlet sig på bjerget.

 

 

 

Mogens Jensen . info@mogenseverest.dk - 2762 3267