UDVIKLING KRÆVER UDFORDRING

Hvad andre siger

om Mogens...

 

Dorthe Tjørneskov Hansen,

Marketingansvarlig, Danske Bank

"Mogens Jensen, bjergbestiger, er en unik foredragsholder i en klasse for sig. Han krydrer vores kundearrangementer og tryllebinder kunderne med hans vanvittige oplevelser fra Mount Everest.

Mogens fik konstateret sygdommen astam i 1988, og lige siden har han ville udforske, hvad hans lunger kunne klare af belastninger. Mogens ved, hvad det kræver, at have høje ambitioner og nå nye højder og opnå det umulige.

Han er en energisk og dynamisk foredragsholder, og hans trang til adventure og ekstreme sport er en yderst facinerende fortælling, som får fuld opmærksomhed hos vores kunder.

 

Jeg vil til enhver tid anbefale at tage Mogens ind som foredragsholder. Er sikker på, at hans historie skaber et så stort indtryk hos vores kunder, at de aldrig glemmer mødet."

 

 

-- oo0oo --

 

 

Tine Greve,

Kommunikationschef, Bluegarden AS

Vi havde fornøjelsen af Mogens Kjæmpe en fredag morgen i januar 2014, hvor han hjalp os med at kickstarte det nye år og sætte fokus på, hvordan man som organisation når særdeles ambitiøse mål.

Han leverede en toppræstation, der begavede alle med en oplevelse ud over det sædvanlige. Hans oplæg var motiverende, inspirerende, humoristisk, energifyldt og smittende - og med sin storytelling rammer han dybt ned i emner og dilemmaer, der er kendte for de fleste af os. I bund og grund måske dybt banale - men også særdeles væsentlige. Den slags betragtninger, som vi alle, professionelt såvel som privat, har brug for at høre repeteret af personer, der bærer dem i sig som en livserfaring, og som ikke bare lirer dem af, fordi de har læst en masse bøger.

Mogens Kjæmpe er en mand på en mission. Og selvom man måske aldrig selv når toppen af det fysiske Mt. Everest, så formår han at formidle sit budskab så virkningsfuldt, at man som tilhører bliver klædt på til at bestige bjerge, løfte barren for egne såvel som organisationens mål og finde motivationen - hver dag.

 

Jeg kan kun give ham mine bedste anbefalinger.

 

 

-- oo0oo --

 

 

Torben Vind Rasmussen,

Forstander Ryslinge Efterskole

Begrebet foredrag er pr. definition kedeligt i 16-åriges ører. Derfor er det vigtigt at finde mennesker, som kan redefinere begrebet. Det kan Mogens Jensen.

I hans rejsebeskrivelse til Mount Everest var udgangspunktet elevernes eget ståsted. Ved konstant at sammenligne eget ståsted med elevernes, fik Mogens Jensen foredraget til at handle om elevernes egen livsrejse.

 

Med flotte billeder, små indlagte tænkeopgaver, en fremragende evne til at tale direkte til tilhørerne, gav Mogens Jensen os en rejse ind i eventyrerens univers. Han forstod at få os til at reflektere over vores egne grænser og psyke, for derefter at beskrive egne mål og grænser. Eleverne var bjergtaget...

 

 

-- oo0oo --

 

 

Lars Fournais,

Adm. Direktør Brødrene Dahl A/S

”Jeg har gennem de senere år oplevet Mogens ved forskellige lejligheder. Mogens er en dybt inspirerende og meget anderledes foredragsholder, indpisker, inspirator og spillende træner. Mogens har ekstremt store personlige ambitioner og har sat sig mål, der er så store at de fleste andre mennesker ville betragte dem som helt uopnåelige. Det er de ikke for Mogens. Det at have visioner og sætte sig store mål som man går efter fuldstændig målrettet og disciplineret er det Mogens formår at bringe videre i sine foredrag og seancer.

 

Mogens er derfor en fantastisk kraft og inspirator i forbindelse med udvikling af virksomheds- og teamkulturer.”

 

 

-- oo0oo --

 

 

Tina Houlberg,

Marketing Manager, Ezenta A/S

Enhver virksomhed der har brug for dynamisk inspiration, ny energi og fokus på hvordan man kan flytte grænserne for sin egen formåen, vil have glæde af et besøg fra Mogens Jensen.

Med sit meget levende foredrag, tryllebinder og forbavser han sine tilhører, og de fleste kommer helt naturligt ud på kanten af stolen.

 

Mogens er et levende eksempel på Walt Disneys ynglings ordsprog: ”If you can dream it, you can do it”, og jeg giver ham mine bedste anbefalinger.

 

 

-- oo0oo --

 

 

Helle Middelhede Lykke,

Skattecenter Middelfart

Nu tør vi sætte overlæggeren højt i Skattecenter Middelfart

Vi havde inviteret bjergbestigeren Mogens Jensen til at holde et foredrag for os maj 2008. Vi havde som arbejdsplads været gennem to et halvt år med fusioner, ændrede arbejdsmetoder, flere interne flytninger og en masse nye kollegaer og lige nogle besparelser oven i hatten.

Vi ville bruge Mogens til at turde sætte os mål – få os til at se hvor stor indflydelse vi har på vores eget syn på vores job og kollegaer. Samtidig kunne være høre om alt det spændende Mogens havde nået i sit liv.

Vi var spændte – og vi blev ikke skuffet.

Vi blev mødt af et energi bundt og en livsglæde fra starten. Mogens er levende og nærværende.

Når man møder Mogens i hans foredrag bliver man også tvunget til at tænke over sit liv. Tænke over om vi nu ikke også kan sætte vores overlægger lidt højere, og prøve at stræbe efter det. Det er måske ikke nødvendigt at sætte overlæggeren på Mount Everest, men det hjælper at lede efter min Mount Everest. Det giver glæder at sætte mål og delmål. Vi kan sætte flere overlæggere både i privat livet, jobmæssigt og socialt. Det er faktisk meget nærværende at finde og sætte overlæggeren. Det kan sagtens lykkedes. Prøv det.

 

Foredraget er meget afvekslende mellem koncentration, grin, øvelser og fascination af hvilke mål et menneske kan sætte sig og nå.

 

Vi kan varmt anbefale Mogens – tak for et spændende foredrag.

 

 

-- oo0oo --

 

 

Sparekassen i Skals

Sikken en historie! Sikken et eventyr! Sikken en udfordring af sjæl og krop! Og sikken en evne til både at kunne berette om en rejse til verdens højeste tinde, så de små hår rejser sig i nakken af ren og skær indleven hos enhver tilhører, og til at kunne fortælle og formidle moraler og pointer med energi, humor, charme, vid, dybde og effekt, så der med sikkerhed er noget for alle at tage med hjem - uanset om det er til hjemlig flad mark ..... eller Himmelbjerg.

 

- vi lægger os fladt på maven af beundring, og vi takker for den berigelse, du i aften gav os, Mogens. Du rummer meget, der er værd at tænke over...

Sparekassen i Skals har i September 2008 haft fornøjelsen af Mogens Jensen, professionel bjergbestiger, triathlet, pep-talker, skolelærer m.m. til et foredrag for vort repræsentantskab. Og at lægge øre til dét, Mogens har med - og på hjerte - kan på det kraftigste anbefales ..... til enhver.

 

Mogens ved ikke bare, hvordan tingene skal gøres. Han har også gjort det !!

 

 

-- oo0oo --

 

 

Den Jyske Sparekasse:

Mogens Jensen er en utrolig fortæller, der evner at binde os alle til den fantastiske historie om målet, der på forhånd næsten var umuligt, men som endte med at blive den ultimative succes. Han krydrer fortællingen med stor faglig indsigt, der gør hele oplevelsen ekstra troværdig. Mogens Jensen formår at få tilhørerne til at trække på smilebåndet, men også få et sug i maven når man ser de billeder, der flot holder historiens røde tråd.

Endelig bliver der heftet paralleller fra historien til den virkelighed der hersker i et dagligt arbejdsliv - en refleksion der ikke blot gør, at man sidder med fornemmelsen af, at man har hørt en velfortalt god historie, men også at man får noget med hjem, der kan bruges i ens dagligdag på jobbet.

 

 

-- oo0oo --

 

Grundfos:

"Too cool for words!"

Man fanges både af den gode historie og den passion hvormed den præsenteres. Samtidig er Mogens dygtig til at drage relevante paralleller til andre situationer og verdener.

 

Man bliver på én gang både begejstret og ydmyg.

 

Mogens Jensen . info@mogenseverest.dk - 2762 3267