UDVIKLING KRÆVER UDFORDRING

Om Mogens Kjæmpe Jensen

 

Mogens Kjæmpe Jensen er eventyrer, professionel bjergbestiger, astmatiker, tidligere landsholdstriathlet…og skolelærer. Mogens hviler i sig selv, og elsker at udfordre sig selv til det yderste af sit potentiale.

 

Vi mennesker kan opnå det umulige,

hvis vi er rede til at præstere det utrolige.

 

I 2004/2005 cyklede og løb han fra Danmark til Mount Everest base camp i 5100 meter. En smuttur på 11500 km som han tilbagelagde på 100 dage. Ingen andre mennesker i verden har præsteret den bedrift. Derefter forsøgte han at bestige Everest for at sende det budskab at selv en astmatiker kan komme i audiens på verdens absolutte top. 350 meter fra toppen måtte han vende om pga forfrysninger. Året efter vendte han tilbage, men blev ramt af akut højdesyge i 8000 meter.

 

"Fall 7 times stand up 8" er en af Mogens grundværdier.

Med sin mentale modstandskraft og forbilledlige evne til at se på løsninger og muligheder selv i de mest ekstreme situationer, vendte han derfor med sin ukuelige vilje og ubøjelige tro determineret tilbage, og den 22. Maj 2007 stod han på toppen af verdens højeste bjerg. Mogens har også besteget verdens 6. højeste bjerg Cho Oyu på 8201, som den første dansker.

 

"At drage ud og op for at kigge ned i sig selv", personlig udvikling i yderste dimension har været en af hoveddrivkræfterne for Mogens. En undren og en nysgerrighed efter at lære så meget som muligt om sig selv, når man klæder sig helt nøgen og går efter det ultimative mål. Mød et menneske som gør tingene fuldt og helt, og går efter toppen i enhver henseende - The sky is not the limit!".

 

Mogens Jensen . info@mogenseverest.dk - 2762 3267